Taş Duvar Kaplamaları

Doğal Taş modelleri

Taş Duvar Kaplamaları

Taş Duvar Kaplamaları


Doğal görünümlü Doğal taş modelleri Evinize taş duvar yaptırmadan önce evinizi bir gözden geçirmeniz gerekir. Evin içi ve dışıyla ilgili uygun bir taş duvar seçmeniz hem görünüm hem de estetik olarak uygun olacaktır. Taş duvar kaplamaları duvarın tamamen hava alması engellendiği için güçlü bir yalıtım olarak da kullanılır. Tamamen doğal taşlar ve kayaçlar kullanıldığı zaman arada bulunan boşlukların yağmur yağsa bile sudan etkilenmeyecek şekilde tasarlanmış olması gerekir.

Taş duvar kaplamaları duvarın şekli, yapısı ve yüzeyi daha önceden belirlenmişse 1 ve 2 günde yapılır. Uzman personel tarafından yapışkan malzemeler duvara uygulandıktan sonra kaplamalar teker teker ya da parçalar şeklinde duvara uygulanır. Uygulanan yapışkan madde hemen donmadığı için parçalar sağlamlık açısından birbirini sıkı şekilde tutacak gibi örülür. Kaplanılan duvar arasında kalan boşluklara tutkal çekilir. Duvarın temizliği yapıldıktan sonra 1 veya 2 gün içinde kullanıma hazır hale gelir.taş duvar ustası Ankara ve dışı illerimizde de hizmet vermektweyiz müşterilerimizin taş modeli seçimi sonrası gün ve sıralama verilir verilen tarihte işin büyüklüğüne ve taş döşenecek modeline göre bitiş günü verilir berirlenir.

Taş duvar kaplamaları sağlık açısından herhangi bir tehdit oluşturmamaktadır. İnsana rahatlık ve huzur hissi vermektedir. Taş duvar kaplamaları olan yerlerde ortam daima canlı ve neşeli olur. Taş duvar kaplamaları genellikle yatay bir şekilde yapılır.

Linkler:

Videolar: