Parke

Parke Ankara sarış uygulama

Parke

Parke


Parke modelleri parkelerin aralarındaki farkı bildikten sonra zeminde hangisinin daha güzel duracağına karar vermek oldukça kolaydır. Yalnız bu saptamayı doğru bir şekilde yapmak için masif ve laminat parkeler hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bunların aralarındaki farkı bildikten sonra zeminde hangi parkenin güzel duracağını bilebiliriz.

Sert zemin kaplamaları ile masif kaplamalar tek parça ağaçtan üretilir. Sert zemin kaplamaların malzemeleri katı ahşaptır. Laminat kaplama ya ahşap benzeri bir katmana ya da ince ahşap bir üst katmana sahiptir. Bazı laminat parkeler su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Lamine parkeler zeminlerdeki nem değişikliklerinden etkilenmezler. Bunların döşenmeleri toprak üstü, altı veya toprak seviyesinde olabilir. Masif, lamine ve laminat parkelerin kullanımları özelliklerine göre çeşitlilik gösterir. Bütün iç mekânlarda örneğin; fabrikalarda, ofis, evlerde, otel, mağaza ve restoranlarda zemin kaplaması olarak laminat parke kullanılabilir. Diğer zemin kaplamalarına göre fiyat bakımından oldukça avantajlıdır. Masif parkeler için kaliteli işgücü kullanmanız gerekir. Diğer parke türlerine göre biraz pahalı olmasına rağmen kalıcı bir özelliğe sahiptir. Masif parkeler binaların ömürleri kadar ömürlere sahiptirler.

Parkeler gerek kullanımları gerek sundukları avantajlar ile her geçen gün yaşamımıza biraz daha girip bizim bir parçamız olmaktadırlar.

 

 

 

Laminat Parke
Detaylar İçin Tıklayın
Lamine Parke
Detaylar İçin Tıklayın
Masif Parke
Detaylar İçin Tıklayın
Rabıta Parke
Detaylar İçin Tıklayın