Bölme Duvar

Bölme Duvar işleri

Bölme Duvar

Bölme Duvar


Birbirinden ayrı ve bağımsız odalar oluşturmamızı sağlayan alüminyum veya demir kullanılarak yapılan katı bir madde olarak tanımlayabiliriz. Bölme duvar, özellikle hastanelerde ve dershanelerde bağımsız odalar meydana getirmek için kullanılır. Bölme duvar sistemi sayesinde mevcut olan alanı daraltarak küçük odalar da oluşturabilirsiniz.

İşyerinizde estetik ve fonksiyonel odalar oluşturmak için bölme duvar sistemi size en uygunudur. Bu sistem mevsim değişikliklere göre değiştirilebilen bir sistemdir. Güneş alabilir, açılıp kapanabilir ve güneşin zararlı ışınlarından korunabilir. Kullanışlı olan bu bölme duvarlar alüminyumdan yapıldığı için dayanıklıdır. Size çeşitli renk seçenekleri sunar.

Bu sistemler binaya ayrı bir yük getirmez. Yangına dayanıklıdır ve E1 belgesine sahiptir. Ofisinizin ömrünün uzamasını sağlar. Kalınlığı 80 cm olduğundan fazla bir yer teşkil etmez. Camlar çift taraflı ve 4 mm kalınlığında olduğundan ses ve ısı kaybı yaşamazsınız.

Özellikle iş yerleri ve ofisler için daha ufak odalar oluşturmak için yada dekoratif amaçlı olarak kullanılırlar. Yapımında alçıpan kullanılmaktadır.