Laminat Parke

Laminat Parke

Laminat Parke

Laminat Parke


 

Bütün laminat parkeler aynı değildir. Özellikle bu farklılık çalışmalar yoğun olduğu zaman daha çok ortaya çıkmaktadır. İyi bir laminat parke ilk olarak doğal malzemelerden üretilmelidir. PVC, PCB, diyoksin ve diğer kimyasal maddeler içermez. İyi bir laminat parke yüzeyi ağır bir yük taşıma kapasitesine sahip olmalıdır. Dayanıklı olmalıdır. Yıllar geçse bile üzerinde herhangi bir iz olmamalıdır. Hatta oje ve sigara külü bu yüzeylere zarar vermemeli.

Laminat parkelerin montajı, temizliği ve bakımı son derece kolaydır. Renk ve desen bakımından oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Bu parkeler darbelere, sıvı temizlik maddelerine karşı, aşınmaya, çizilmeye, güneş ışınlarına ve ateşe karşı dayanıklıdır. Laminat parkeler konutların dışında trafiğin yoğun olduğu banklarda, otellerde, hastanelerde ve alışveriş merkezlerinde kullanıma son derece uygundur.

Laminat parke seçerken hangi alanda kullanacağız önemlidir. Malzeme seçerken kalınlığı değil yoğunluğu önem taşır. Malzemenin üzerinde yazan garantiden ziyade satıcının verdiği garanti süresi daha doğrudur.

Parke Markaları