Lamine Parke

Lamine Parke

Lamine Parke

Lamine parkeler masif ahşap tabakalardan oluşur ve % 100 doğal bir üründür. Tabakalar birbirine 90° açı ile yapışıktır. Yüzeyleri yağlı ve cilalıdır. Böyle olmasının sebebi hemen döşemeye hazır olmasından kaynaklanmaktadır. Lamine parkeler ilk döşemenin sonunda sistre ve cila istemez. Yalnız masif parkeler gibi birçok kere sistre edilebilir.

Lamine parkeler uzun ömürlüdür. Doğal bir malzeme olan lamine parke her kişinin isteklerini karşılayabilecek kapasiteye sahiptir. Lamine parkelerde her parça diğer parçalara uyması için girinti ve çıkıntılara sahiptir. Bu özelliğinden dolayı lamine parkeler hızlı bir şekilde döşenir. Parkelerin cilalanması gerekmediği için de hemen kullanılabilir.

Lamine parkeler çevreye uyumlu ve esnek bir malzemedir. Lamine parkeler kullanılacağı mekanizma yüzer sistemle döşenmektedir. Bu sistemin en büyük özelliği ağacın doğal hareket etmesini sağlayarak ısı ve mevsim değişikliklerinden dolayı oluşan farklarda döşemede çatlaklar ve açılmalar olmasını engellemektir.